Ajankohtaista

Etsimme uusia vapaaehtoisia toiminnan vetäjiä

Vapaaehtoinen

Hyvinkään Setlementtiyhdistys ry

Hyvinkään Setlementtiyhdistyksen tarkoitus on luoda siltoja ihmisten ja yhteisöjen välille, edistäen yhteistyötä ja vähentäen eriarvoisuutta ja yksinäisyyttä. Teemme vapaaehtoistyötä auttaen erilaisissaelämäntilanteissa olevia ihmisiä. Pyrimme edistämään elinikäistä opiskelua ja kannustamaan epäröijiä yrittämään. Emme ole unohtaneet virkistystä, vaan järjestämme erilaisia virkistystilaisuuksia. Työtä tehdään vapaaehtoisesti ilman palkkaa, elämän kokemuksella ja sydämellä enemmän kuin käsin. Tavallisen ihmisen taidot riittävät.

Tule mukaan toiminnan-vetäjäksi tai -kehittäjäksi

Me Hyvinkään setlementillä haemme uusia vapaaehtoisia toiminnanvetäjiä ja toiminnankehittäjiä mukaan yhdistykseemme. Jos olet innostunut jakamaan osaamistasi toisille tai auttamaan muita, lähde rohkeasti mukaan yhdistyksemme toimintaan. Toiminnan vetäjä / kehittäjä voi itse päättää, mikä hänelle sopii. Hyvinkään setlementtiyhdistys tarjoaa puitteet toiminalle. Toiminta voi olla myös verkossa tapahtuvaa. Kehitetty toiminta voi olla jatkuvaa esimerkiksi kerran viikossa, kerran kuukaudessa tai se voi olla pop up kertaluonteinen juttu. Mielikuvitus ja innostus ovat hyviä ominaisuuksia vapaaehtoistyössä ja yhdistyksen hengessä myös toisten tukeminen ja innostaminen mukaan on tärkeää.

Toiminta voi liittyä melkeimpä mihin vain, esimerkiksi sarjakuviin, musiikkiin, luontoon, askarteluun, liikuntaan tai vaikkapa retkeilyyn. Toiminnan ei tarvitse olla suunnattu nuorille, vanhoille vaan hyvä olisi jos se soveltuu kaikenikäisille. Toiminnanvetäjäksi soveltuvat kaikenikäiset nuorista vanhuksiin, tärkeintä on innostus omaantekemiseen ja halu jakaa osaamistaan muille.

Ota yhteyttä, mikäli sinulle heräsi kysyttävää tai haluat liittyä mukaan joukkoomme.

Terveisin

Anja Tauriainen

Yhdistyksen puheenjohtaja

Toiminnanvetäjä

Haluatko mukaan toimintaan? Lähetä viesti.